Hund, läger & grupper

Ett hundvänligt pensionat där ni som grupp har hela Pensionatet för er själva!

Hos oss är hundar extra välkomna och vi har ständigt återkommande grupper som arrangerat hundträffar av olika slag hos oss. Andra gäster som gärna återkommer är ungdomsgrupper som vill kombinera aktiviteter och boende där det får vara ostört tillsammans. Dagskonferenser hjälper vi till att arrangera och vi har även möjlighet till övernattning för den som vill.

Vi har haft förmånen att få rå om grupper som vill bo hos oss -främst med hund som intresse. Utifrån detta har vi byggt upp ett koncept med hel- och halvpension eller campinglösning som gör att alla kan bo på vår anläggning under evenemang som uppfödare, utställare och hundklubbar arrangerar hos oss. Hundar är välkommen på hela vår anläggning och därför uppskattar många hundägare att vara hos oss.

Vår anläggning och boendet i Annexet gör sig som bäst när grupper kommer till oss. Vi har både enkel och dubbelrum, med gemensam dusch och toalett. Vår huvudbyggnad kan användas för utbildning, middagar eller en stunds mys på kvällen efter dagens aktivitet.

Hjärtligt välkomna att höra av er för att bygga en lösning för just ert gäng!